Dungeons and Dragons spelen

Ben jij een grote fan van bordspellen? Dan staat De Dwalende Dwerg te popelen om jou te verwelkomen! Wij zijn jouw ultieme bestemming met een overvloed aan diverse en meeslepende bordspellen. Eén van de bekende spellen in ons assortiment, is Dungeons and Dragons. Wil jij graag DnD spelen in Limburg en jouw wereld delen met anderen? Harry neemt je graag mee op avontuur door de wereld van Dungeons and Dragons!  

DnD

 

DnD bordspel in het kort

DnD is een rollenspel waar je gebruikt maakt van speciale dobbelstenen. Je reist in dit spel naar een fictieve (vaak) Middeleeuwse wereld die voorzien is van monsters en magie. In het spel Dungeons and Dragons maak je je eigen character waar je zelf mee speelt, terwijl een Dungeon Master (DM) de omgeving en ook het verhaal beheert. Het spel bevat een magische wereld aan characters, verhalen en omgevingen. Tijdens het spel zul je verborgen schatten vinden en nog veel andere spannende avonturen beleven.

Op onze website vind je alle benodigdheden die jij nodig hebt om jouw DnD reis succesvol te maken. Het maakt niet uit of je een Dungeon Master wilt worden die fantasierijke avonturen creëert, of een speler die een zoektocht begint voor nieuwe schatten. Bij De Dwalende Dwerg ben je voor beide gevallen aan het juiste adres. Volg het voorbeeld van Harry en kom DnD spelen in onze gezellige spellenwinkel in Limburg!

 

Waar kan ik DnD spelen in Limburg?

De vraag: Waar kan ik DnD spelen? Wordt voor jou nu eindelijk beantwoord. Je kunt namelijk Dungeons and Dragons op onze locatie in Beek komen spelen. Wij organiseren spellenavonden waar je met vreemden, maar ook met vrienden bij elkaar kunt komen om DnD te spelen. Vorm door middel van onze spellenavond een Dungeon and Dragons spelgroep, waar je samen dit spannende spel mee kunt spelen en natuurlijk ook kunt nabespreken.

Maak je geen zorgen als je geen bekende bent met het spel, maar je wel geïnteresseerd bent om het te spelen. Het is namelijk niet belangrijk of je een beginner bent of al veel ervaring in de wondere wereld bezit. Je kunt bij ons namelijk ook spellen komen uitproberen. Door te oefenen zul je al snel DnD zodanig onder de knie krijgen, dat je gewoon kunt aansluiten bij de fanatieke DnD spelers. 

Onze spellenwinkel bezoeken

DnD

 

Ons Dungeons and Dragons assortiment

Je kunt bij De Dwalende Dwerg niet alleen DnD spelen in Limburg, maar natuurlijk hebben wij ook een paar spellen van Dungeons and Dragons in ons online assortiment. Zo kun je bij ons onder andere: ‘Journeys Through The Radiant Citadel’ vinden. Dit boek bevat dertien korte, op zichzelf staande Dungeon and Dragons avonturen. De avonturen zijn geschikt voor characters van level 1-14.

Naast ‘Journeys Through The Radiant Citadel’, kun je bij ons ook de D&D monster cards – Epic monsters vinden. In deze uitgave vind je maar liefst 77 extra grote gelamineerde kaarten voorzien van de gevaarlijkste monsters in het DnD universum.  

 

Jouw wereld van bordspellen vergroten? Kom bij ons langs

Zoals al eerder vermeld, kun je bij ons niet alleen maar DnD, of andere bordspelletjes komen spelen die je kent, maar je kunt ook kennis maken met nieuwe spellen. Wij beschikken over een groot assortiment aan zowel geavanceerde spellen voor echte fanatiek bordspelspelers, maar we hebben ook genoeg spellen voor mensen die zichzelf nog als beginners bestempelen. Het maakt dus niet uit of je in je eentje, met je vrienden, of zelfs met je gezin wilt komen spelen. Wij hebben altijd het perfecte spel voor jou of jouw Dungeons and Dragons spelgroep bij ons op de plank liggen.