Top 10 schoencadeautjes

Top 10 schoencadeautjes

Het is herfst en Sinterklaas is alweer bijna in het land! Ben jij ook al aan het voorbereiden op het krijgen en geven van leuke cadeautjes?

Harry helpt je graag mee met het uitzoeken van leuke schoencadeautjes! Daarom een top 10 op willekeurige volgorde met leuke spelletjes tot €20,00 voor jong en oud.

Top 10 schoencadeautjes

 

  1. Hanabi
  2. Frank's Zoo
  3. Sushi Go
  4. Claim
  5. Love Letter
  6. Ninja Academy
  7. Timb Bomb
  8. Dungeon Mayhem
  9. The Mind
  10. Libraria

 

Leuk voor de hele familie

Hanabi, Frank's Zoo, Sushi Go & Ninja Academy: deze spellen zijn snel te leren, hebben hele leuke interactie en zijn daarom ideaal om standaard in huis te hebben voor een gezellige familieavond. 

Bij Hanabi werk je samen aan de mooiste vuurwerkshow door elkaar hints te geven over de kaarten in je eigen hand (deze kan je zelf niet zien!). Lukt het jullie om de juiste sets te maken?

Houd je van dieren? Dan is Frank's Zoo een vrolijk familiespel voor jou. Leg de dierenkaarten op elkaar en probeer ze te verzamelen. Het wordt vooral spannend aan tafel als de Leeuwen en Egels in het spel komen! Want heb jij aan het eind van een ronde géén egel? Dan heb je een minpunt!

Van de Sushi Go kaarten kun je niet anders dan vrolijk worden. De schattige gezichtjes en mooie kleuren... ook al houd je niet van sushi eten, van deze sushi ga je zeker houden. Verzamel sushi gerechtjes in drie ronden en geef, net zoals bij de lopende band, gerechtjes aan elkaar door. Vergeet ook niet om pudding te verzamelen!

Ben je liever actief? Probeer dan eens Ninja Academy! Dit is een hilarisch spel dat je moet ervaren. Wie aan tafel is de beste ninja? Er is maar een manier om daar achter te komen en dat is door deze academy goed te volbrengen.

Net iets spannender aan tafel..

Love Letter, Time Bomb, Dungeon Mayhem en The Mind: voor de kinderen misschien wat minder leuk, des te spannender voor de oudere kinderen (en volwassenen ;-) ). 

Speel je graag hard tegen hard en ben je niet bang om je medespelers uit te schakelen? Dan zijn Love Letter en Dungeon Mayhem de spellen die je in huis wilt hebben. Ook deze twee spellen zijn weer snel te leren en daardoor super snel op tafel te leggen. Beide spellen hebben hetzelfde doel: overleven & je medespelers uitschakelen.

Durf je de stilte aan? Ga dan het experiment van The Mind aan. In dit spel mag op geen enkele manier met elkaar gecommuniceerd worden. Toch moet je samenwerken om hetzelfde doel te bereiken: cijfers van 1 tot 100 op de juiste volgorde neerleggen. 

Houd je van bluffen en deductie? Tijdens Time Bomb zijn er twee opties: je helpt Sherlock om de bom te ontmantelen óf je helpt Moriarty om zijn duivelse plan uit te voeren. Aan welke kant sta jij? 

Of ga je voor een echt duel?

Claim en Libraria: twee echte tweepersoonsspellen. Ben je bekend met het spel kamertje verhuren? In Libraria zit hetzelfde mechanisme: leg de kristallen op de juiste hoeken om de macht te krijgen over de boeken in de boekenkast. Leg je jouw kristallen verkeerd neer, dan kan het zomaar zijn dat de muizen er met jouw boeken vandoor gaan en je dus minpunten krijgt! Een supersnel spelletje waarbij het nooit bij één potje zal blijven.

Een ander spelletje waarbij het gaat om het verkrijgen van macht is Claim. Lukt het jou om de meeste stemmen te krijgen en de nieuwe koning te worden? Claim heeft ontzettend veel mooie uitbreidingen en zal daarom zeker niet gaan vervelen!

Welk spel ontvang jij het liefste als schoencadeautje? Laat het Harry weten door onder de blog te reageren of stuur een berichtje via Instagram of Facebook!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.