Ronddwalen en spellen spelen in Harry's domein

Ronddwalen en spellen spelen in Harry's domein

Harry wil graag zijn enthousiasme over de spellenwereld met iedereen delen. Beleving vindt hij daarbij het allerbelangrijkste! En hoe kan dat nou nog beter dan door samen rond te dwalen in zijn domein van spellen?

Spellen bekijken, uitproberen en helemaal spelen, het kan allemaal in Harry's spellendomein! 

Ben je net zo enthousiast als Harry en wil je snel een spellendate plannen? Inplannen kan via deze link.

Spelletjes uitproberen met de kinderen?

In Harry's domein liggen spellen voor kinderen vanaf 6 jaar. Wil je eerst samen met de kinderen kijken welk spelletje zij leuk vinden? Kom dan eerst proef spelen.

Denk bijvoorbeeld aan Sock Monsters of de verschillende Story Cubes, maar ook aan het snelle tweespelersspel Libraria of en snelle en spannende familiespel Tsuro.

Een mooi spel in het echt komen bekijken?

Misschien heb je op social media prachtige spellen langs zien komen en zou je ze eens in het echt willen zien, voordat je ze koopt. Denk bijvoorbeeld aan het mooie spel Everdell, Fossilis, Paris of Merchants Cove. Al deze spellen zijn te bekijken en te spelen! 

Wil je een spel spelen, maar kom je alleen naar Harry's domein? Er is altijd minimaal 1 persoon aanwezig om mee te spelen.

Groot expertspel uitproberen of gewoon eens willen spelen? 

Wil je eens ervaren hoe Nemesis werkt? Of een middag Terraforming Mars spelen? Ook Harry's expertspellen kunnen gewoon op tafel gelegd worden. Denk bijvoorbeeld ook eens aan Carnegie, Scythe en Terra Mystica. Als je vooraf aangeeft welk spel je wilt spelen, dan legt Harry het alvast voor je klaar.

Natuurlijk kun je ook op het moment zelf kiezen welk spel je wilt gaan spelen. 

Uitleg van spelmechanismen en meteen voorbeelden bekijken?

Speel je graag bordspellen en wil je graag meer weten over welke mechanismes je kunt tegenkomen in spellen? En welke mechanismes jij het leukste vindt? Kom ronddwalen bij Harry en bekijk samen allerlei spellen, leer over de mechanismes, test welk mechanisme jij leuk vindt (en minder leuk) en ontdek meteen goede voorbeelden. Misschien ben jij wel fan van worker placement, deckbuilding of push your luck?

Bij een spelletje hoort een drankje en iets lekkers

Als je een spelletjesdate met Harry afspreekt dan hoef je zelf geen eten of drinken mee te nemen. Harry zorgt voor een drankje en bijvoorbeeld een lekkere koek.

Welke spellen zijn er allemaal te spelen in Harry's domein?

Bekijk op deze lijst welke spellen je allemaal kunt uitproberen. Staat jouw spel er niet tussen? Laat het Harry weten en dan probeert hij een exemplaar te regelen!

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.