Een heerlijk 3-gangen spelletjes diner

Een heerlijk 3-gangen spelletjes diner

Op zoek naar originele kerst of Nieuwjaars diner spellen? Probeer ons verrukkelijke 3-gangen spelletjesdiner!

Snacks: 'Taco, Cat, Goat, Cheese, Pizza'

Taco Cat Goat Cheese Pizza

We starten met wat lekkere snacks: Taco, Cat, Goat, Cheese en Pizza. Het is belangrijk om deze gerechtjes in de goede volgorde te eten. Let wel op dat er enkele uitzonderingen tussen zitten. Het is belangrijk dat je deze op de juiste manier eet. Ondanks de smaaksensatie, raden we je aan om niet te veel te eten. Er komen namelijk nog een heleboel heerlijke gerechten aan. 

Ingrediënten
- 64 kaarden
- De spelregels

Voorgerecht: Sushibar 

Sushibar

Voor het voorgerecht gaan we naar de Sushibar met Geharrwar in de Sushibar. De lekkerste sushi eet je natuurlijk zonder graten, maar aangezien sushi is gemaakt van rauwe vis zou je zomaar enkele graten kunnen verwachten. Ondanks dat je de graten liever overslaat, zullen ze toch een belangrijke rol spelen voor jouw voorgerecht. 

Ingrediënten
- 24 sushi tegels
- 5 dobbelstenen
- Spelregels 

Hoofdgerecht: Frutti di Mare

Frutti di Mare

 

Als hoofdgerecht genieten we van machtige mosselen, zatte zalmen en koppige karviaar in Frutti Di Mare. Maar let op, de zeevruchten en spaghetti zijn samengekomen voor een smakelijke strijd. Een ding is zeker: dit hoofdgerecht is een smaakvol avontuur. 

 

Ingrediënten
- 1 ronde Spelbord
- 78 kartonnen Frutti figurines
- 60 munten
- 30 kartonnen parels
- 3 aangepaste aanvalsdobbelstenen
- 3 aangepaste verdedigingsdobbelstenen
- 1 aangepaste Koning Krab dobbelsteen
- 90 gekleurd standaarden
- 6 menu's 
- 4 handleidingen 

Nagerecht: Cheese Masters

Cheese master

Als afsluiter genieten we van een heerlijk kaasplankje van Cheese Masters. Zorg er wel bij je nagerecht voor dat je de heerlijke kaasjes niet op de grond laat vallen, het zou zomaar kunnen dat muizen het gemunt hebben op jouw heerlijke nagerecht. 

Ingrediënten
- 40 keuken kaarten
- 6 dobbelstenen
- 7 houten kaas pionnen
- Regelboekje

En, naar welke gang gaat jouw voorkeur uit? Kies je voor de heerlijke snacks van taco, cat, goat, cheese pizza, of kijk je uit naar de sushi in de sushibar? Spreekt de Frutti di Mare je ontzettend aan, of ben je een enorme Cheese Master? Laat weten welk spel jij tijdens diner thuis wilt spelen door onderaan de blog te reageren of via Instagram of Facebook.

Smakelijk eten & fijne feestdagen gewenst! 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.