Magic winkel Limburg

Ben je op zoek naar een plek in het sfeervolle Limburg waar je kunt genieten van alles wat te maken heeft met het epische spel Magic: The Gathering? Zoek niet verder, want bij De Dwalende Dwerg ben je aan het juiste adres! Magic: The Gathering, een spel dat net zo betoverend is als de naam doet vermoeden, staat centraal in ons aanbod. Onder de doorgewinterde spelletje-spelers is dit spel vrijwel niet meer weg te denken. MTG bestaat uit verschillende prachtige onderdelen waaruit de spelers hun eigen decks spelen. Deze decks gebruiken de spelers vervolgens om magische confrontaties aan te gaan. Benieuwd naar meer informatie over de Magic The Gathering strategieën, kaarten en spannende speelsessies? Lees dan verder.  

MGT

 

Magic The Gathering het spel

Magic The Gathering is een kaartspel, ontwikkeld door Wizards of the Coast, dat haar spelers meeneemt naar een betoverende wereld van strategie en fantasie. Tijdens het spel is het is de bedoeling dat iedere speler een stapel bestaand uit minimaal 60 kaarten bezit. Deze kaarten vertegenwoordigen onder andere spreuken, artefacten, wezens en landen.

Het doel van het spel is om je tegenstander te verslaan door middel van het ontnemen van levenspunten. Iedere speler krijgt er 20. Wanneer één speler 0 levenspunten heeft, is hij/zij verslagen. De weg naar succes is door onder andere het oproepen van wezens, gebruik van spreuken en door aan te vallen van een tegenstander zijn of haar land. Met al deze methodes kun je schade toebrengen en levenspunten wegnemen. Met duizenden kaarten beschikbaar, is het gebruik van verschillende strategieën vrijwel eindeloos.

Magic The Gathering spellen

 

Wat maakt Magic The Gathering zo uniek?

Wat het spel zo ontzettend bijzonder maakt, is de enorme verscheidenheid aan kaarten, interacties tussen kaarten en strategieën. Zo kun je bij MTG kiezen uit verschillende regelsets. Het maakt hierbij niet uit of je MGT speelt als hobby of als je echt meedoet aan competitieve toernooien.

Daarbij brengen de verschillende kaarten ook nog eens nieuwe personages, werelden, maar ook verhaallijnen met zich mee. De kaarten zijn onderverdeeld in verschillende kleuren, elk met hun eigen unieke stijl en thema, zoals wit voor rechtvaardigheid en verdediging, blauw voor controle en manipulatie, zwart voor duistere magie en manipulatie, rood voor impulsieve aanvallen en groen voor natuurlijke kracht en wezens. Op deze manier wordt de spelervaring alleen maar verrijkt.

MGT

 

Magic spelen in Limburg

In De Dwalende Dwerg winkel in Limburg is het mogelijk om Magic The Gathering uit te proberen of competitief te spelen. Bij De Dwalende Dwerg maken we deze magie tastbaar, waarbij spelers de kans krijgen om als tovenaar hun eigen decks samen te stellen uit een scala aan prachtige kaarten. Zo kun je ervoor kiezen om aan te sluiten bij onze spellenavonden. Vind jij het leuk om met nieuwe mensen bij elkaar te komen om zowel kaarten te ruilen of eventueel te spelen? Twijfel dan niet om eens aan te sluiten bij onze spellenavond. Natuurlijk kun je ook met je vrienden besluiten om eens een kijkje te komen nemen bij onze spellenavonden. Dus als je op zoek bent naar Magic the Gathering in Limburg, dan weet je op welk adres je moet zijn!

Bekijk hier alle events in onze spellenwinkel:

Bekijk events

 

MGT kopen

Het is natuurlijk niet alleen mogelijk om Magic The Gathering bij ons te spelen, maar je kunt de producten ook kopen voor thuisgebruik. In onze collectie vind je onder ander de March of the Machine Aftermath Epilogue Booster. Dit pakket bestaat uit een set van 50 unieke MGT kaarten, die je het verhaal vertellen van na de climax uit March Of the Machine.

Naast de booster, hebben wij ook de March of the Machine The Atermath Epilogue Bundle. Bij deze bundel zit onder andere inbegrepen: 8 ‘March of the Machine: The Aftermath Epilogue’ Boosters, 1 unieke ‘Foil’ kaart, 20 basis landen van ‘March of The Machine: The Aftermath’ en nog meer verschillende elementen. Op deze manier vergroot jij op een epische wijze het speelplezier tijdens MGT spellenavonden!

 

De spellenwereld van Harry

Wij beschikken namelijk naast dit bekende kaartspel ook over een groot assortiment aan andere bord-, kaart- en dobbelspellen. In ons assortiment vind je geavanceerde spellen, maar ook spellen voor beginners. Wij verwelkomen je graag in onze winkel om zowel spellen te spelen als te kopen. Voor Magic The Gathering zijn wij vanaf Maastricht, Heerlen en Sittard goed bereikbaar. Lukt het even niet om langs te komen, bekijk dan het uitgebreide assortiment op onze website.

Harry dwaalt namelijk niet alleen door de wereld van MTG, join jij hem op dit avontuur?